Daikin FTX35KM + RX35KM 3,5kW Oldalfali Split Klíma Szett | Cívis Solar Klímatechnika - képesített vállalkozás 

Daikin FTX35KM + RX35KM 3,5kW Oldalfali Split Klíma Szett

Termék leírás

Miért válassza a Daikin FTX35KM + RX35KM légkondicionálót?

  • TÖKÉLETES KÉNYELEM - A lapos, stílusos előlap könnyen illeszkedik minden belső környezetbe, és egyszerűen tisztítható. Az automatikus függőleges legyezőmozgás ezeknél a fali egységeknél a kimeneti zsalut fel-le mozgatva hatékony levegő- és hőmérséklet-eloszlást biztosít az egész helyiségben.
  • TURBÓ ÜZEMMÓD - A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.
  • EGYSZERŰ VEZÉRLÉS - Az infravörös távirányító felhasználóbarát időzítőfunkciója révén a kívánt időpontra állítható a beltéri egység be- és kikapcsolása.
  • ALACSONY ZAJSZINT - Az akár mindössze 20 dBA hangnyomással működő FTX-KM szinte észrevétlenül biztosítja a pihentető éjszakai alvást.
  • TISZTA LEVEGŐ - A Daikin Titánium-apatit fotokatalitikus légtisztító szűrője eltávolítja a levegőben szálló porrészecskéket és lebontja például a dohányzás és a háziállatok keltette szagokat. Kiszűri és semlegesíti emellett a káros szerves vegyi anyagokat, úgymint baktériumokat, vírusokat és allergéneket, ezáltal biztosítva Önnek a folyamatos tiszta környezete.
Nettó ár: 
139 764 Ft + ÁFA
Bruttó ár: 
177 500 Ft
Az ár nem tartalmazza a beszerelés díját!
Egységek: 
1 kültéri + 1 beltéri egység

Termék tabs

Márkák