Szolgáltatások | Cívis Solar Klímatechnika - képesített vállalkozás 

Szolgáltatások

Klíma értékesítés / Klíma webáruház

Online klíma áruházunkban Samsung, Gree split légkondicionálók széles választékát kínáljuk.
Bízunk benne, hogy megtalálja nálunk az Ön számára legmegfelelőbb, az Ön számára legjobb klímát.


Klímaszerelés Debrecenben és vonzáskörzetében

Lakossági,  és vállalati partnereinknek elsősorban a Samsung klímatechnikai termékeit ajánljuk kiváló ár-érték arányuk, megbízhatóságuk, valamint kedvező garanciális feltételeik miatt. Cégünk stratégiai partnere, a Samsung Electronics Magyar Zrt. Szakmai támogatásuknak köszönhetően teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a klíma telepítéstől kezdve, a klíma karbantartáson át egészen a szervizelésig. Munkatársaink a Samsung által akkreditált szakemberek, akik a Samsung európai oktatóközpontjában, Milánóban szereztek képesítést.


Klíma tisztítás, karbantartás Debrecenben és vonzáskörzetében

Sokan úgy vélik, hogy a klímaberendezések tisztításakarbantartása csak egy teljesen szükségtelen költség, ami egyedül a klímaszerelők számára előnyös, mert így a telepítés költségén túl plusz bevételhez juthatnak. Valójában a klíma karbantartása, tisztítása azonban a gyártó által előírt, garanciális feltétel, ami kizárólag a vevőt szolgálja. 
Hogy miért? Mert nem azért veszünk klímát, hogy beteggé tegyen bennünket! Az egyetlen módja klímaberendezésünk tisztán tartásának a klímatisztítás. A klímák beltéri egységében található egy viszonylag egyszerű, finom porszűrő. Ezeket saját kezűleg, időnként megtisztíthatjuk, ugyanis egy egyszerű átzuhanyozással eltávolítható belőlük a megrekedt por.

Azonban ezek a szűrők nem túlságosan hatékonyak, a beltéri egységen keresztül haladó pormennyiségnek csak csekély részét képesek felfogni. A pormennyiség nagy része ugyanis „leragad” a beltéri egységben, és ez az a terület, amit laikusként az otthon található vegyszerekkel nem lehet megfelelően tisztítani. Ehhez speciális vegyszerekre és szakszerű tisztításra lesz szükség. A gyártók egyszeri karbantartást írnak elő garanciális feltételként, amit pecséttel kell igazolnia a klímaszerelőknek.  
 
Készülékünk élettartamát is meghosszabbíttatjuk, ha megfelelően tisztíttatjuk. Elkerülhetjük ezáltal a por okozta eltömődéseket, és az sem árt, ha a ventilátor és beltéri egység belső felületei sincsenek elhanyagolva. Természetesen a kültéri egységünket is átvizsgáljuk a karbantartás alkalmával, kitisztítjuk a problémás helyeket, hogy a kültéri egység is zavartalanul működhessen. A karbantartások azért is lényegesek, mert ha esetlegesen garanciális probléma adódik és bebizonyosodik, hogy a karbantartás elmaradása okozta a problémát, akkor az garanciavesztéssel jár, és a javítás költségeit a vásárlónak kell megfizetnie. Ez akár az éves klíma karbantartás költségének többszöröse is lehet!

Márkák